Flerfaldigt prisbelönt eventbyrå

About Us

Vi är en flerfaldigt prisbelönt eventbyrå (Årets Byrå 2018, 2019, 2020, 2023), baserad i Stockholm. Vi skapar upplevelser för varumärken, företagsevent, konferenser, aktiviteter, personalfester, kick-off, teambuilding eller resor, allt för att stärka kopplingarna till varumärken. Vissa skulle förenklat kalla det eventkoordinator, festfixare, eventföretag eller varför inte event management på engelska – vi kallar det upplevelsearkitekter.

VÅRA TJÄNSTER

EVENTBYRÅ OCH UPPLEVELSER

En upplevelse skapas i en människa. Det låter kanske uppenbart, men att förstå det gör hela skillnaden. Därför är vi besatta av syfte, känslor, logistik, dynamik, tajming, detaljer, detaljer, detaljer… för att kunna skapa upplevelser som berör riktiga människor med massor av förväntningar. Med en utmejslad arbetsprocess, vassa projektledare och ledande kreatörer har vi designat dessa upplevelser sedan 2006. För vi vet att de är kraftfulla och affärskritiska framgångsfaktorer för företag – de förvandlar kunder till fans, anställda till ambassadörer och företag till framgångssagor. Cicerons dedikerade projektledare och personal skapar koncept och event i varje möte mellan ett varumärke och individer

 • Företagsevent
 • Kick-off
 • Teambuilding
 • Konferens
 • PR-event eller lanseringsevent
 • Galamiddag

Låt oss ta skapandet av minnesvärda och storslagna evenemang till nya nivåer tillsammans.

Läs mer om vad vi gjort med olika kunder här 

DIGITALA EVENT

Pandemin snabbade på samtliga digitala processer och idag är det lika vanligt att företag önskar upplevelser digitalt som fysiskt. Vi skapar allt från livestreams i studiomiljöer eller hemma hos, till att bygga digitala världar där deltagare kan interagera med varandra mellan sessionerna. 

Kreativiteten har aldrig varit högre för att fortsätta leverera känslor mellan varumärken och deras anställda oavsett format, och vi älskar att utmanas. 

FÖRETAGSRESA

Vi har designat, planerat och skapat unika företagsresor och konferensresor allt sedan starten 2006. Med ett omvittnat detaljfokus, kreativitet och en process för att göra varje upplevelse till något mer än en klassisk gruppresa lyckas vi fortfarande skapa dessa resor i världklass

Vi koordinerar, har personal på plats och får varje liten detalj att kännas som er. Oavsett om det är en incitamentsresa eller en konferens är vårt mål att beröra, wow:a och hylla de personer som är absolut viktigast för er. 

KONFERENS

En konferens är inte bara en samling av presentationer och talare – det är en chans att skapa en oförglömlig upplevelse för deltagarna. Från att bestämma den perfekta platsen till att finjustera varje detalj i schemat, är vårt mål att göra varje konferens till ett minne. Konferenser betraktas ofta som en tudelad historia med viktiga tråkiga dragningar, som sedan ska kryddas och sväljas ned med lite kul. Om man istället ser konferensen som en helhet, och med smart planering gör den till en lärande upplevelse från avfärd till hemkomst kan den bli företagets viktigaste investering – en upplevelse som förstärker ditt varumärkes berättelse och stärker banden med dina deltagare.

MÄSSA & ROADSHOW

Vi har lång erfarenhet av att skapa mässmontrar, bygga upp festivalmiljöer eller se till att skapa ett rum i rummet. 

Visst, det kan vara lätt att bara sätta upp en mässmonter, men tänk om den kunde vara mer än bara en plats att ställa broschyrer? Din mässmonter eller festivalmonter är en verklig förlängning av ditt varumärke. Vi ser mässor och roadshows som en möjlighet att kreativt förvandla varumärket till en fysisk representation som andas er. Vi vet att detaljerna räknas lika mycket här, om inte mer, för att sticka ut i mängden bland alla andra montrar och inge en atmosfär som får besökare att återvända. Så, oavsett om det är din första mässa eller din femtionde roadshow, låt oss hjälpa dig att göra den speciell.

CICERON STUDIOS

Ciceron Studios är vår in-house studio som erbjuder en bredd av kreativa tjänster och expertiser. Expertiser som; kreativ ledning, video & foto, rörlig grafik, livesändningar, ljuddesign, klippning och postproduktion. Studion är central i vår verksamhet och i vår förmåga att skapa unika varumärkesupplevelser. Vi skapar produktioner och material som en del av evenemang och kampanjer, men även enskilda innehållsproduktioner.

VAD KUNDER SÄGER

 • Ciceron has contributed with expertise in pre-production by processing ideas, packaging the concept and nailing down the target audience. But also on set with project management, coordination and guiding the team towards a common goal. It also shows through the screen, that it’s sharp, good and interesting.

  Christoffer Börjesson, Chief Digital Officer, Fastighetsägarna
 • The whole production was amazing! I felt like I was watching CNN!”

  PayPal Employee
 • Your eye for detail is the best in the world. I love working with you, I’m always 200% convinced of your delivery. It makes it so easy for me! Really – ALL the Cicerons are so wonderful to be around. Your energy and passion can’t be measured, you make me happy.

  Frida Nilsson, Ericsson, Global Experience & Events Manager Ericsson
 • I have never been this “wow’ed” as I was at this event. Many thanks for your work with our conference. Without you, this would never have been possible. You have delivered and inspired on a level, beyond all expectations. 

  OMG <3 Ciceron

  Event Manager, OMG
 • What truly sets Ciceron apart is their commitment to service above all.

  Sven-Åke Damgaard, Vice President, Ericsson