Flerfaldigt prisbelönt eventbyrå

About Us

Ciceron Group är en prisbelönt byrå i hjärtat av Stockholm. Vårt nav, hem och huvudkontor är fyllt av engagemang, nyfikenhet och erfarenhet inom events på hemmaplan och utomlands, storytelling och produktionsdesign. Framför allt är vi passionerade proffs som skapar unika upplevelser för människor och varumärken. 

För att det är det vi älskar och kan. För att vi tror på delade upplevelser som en unik x-faktor som får företag och människor att växa.

Ciceron Credo

Human above all

Det är enkelt att gå vilse i bruset. Att förblindas av en komplex värld där automatisering, överflöd av media, köphysteri och AI är en del av vardagen. Breaking news: Vi är bara människor som skapar saker åt andra människor. Det låter banalt men att komma ihåg detta är vår secret sauce. För att vara en engagerad samarbetspartner. För att vara en bra arbetsgivare och kollega. Och för att skapa upplevelser som väcker känslor hos mottagaren.

CREATIVES IN LAB COATS

Vår passion ligger i att utforska, utmana, överraska och väcka känslor. Vi tror att kreativiteten spelar en stor roll för att beröra både hjärta och sinne. När vi sedan kombinerar kreativitet med både research och data kan vi med stor framgång lösa våra kunders utmaningar och påvisa effekten.

WORSHIPPERS OF WHY

Trots att det får oss att låta som små vetgiriga 4-åringar tröttnar vi aldrig på att ställa frågan varför. Att inte enbart förstå våra kunder eller vad de vill åstadkomma utan även varför är avgörande för att kunna ta dem dit på bästa möjliga sätt. Det utmanar oss att använda hela vår verktygslåda och att stresstesta varje steg på vägen mot vad vi har tagit oss an att göra.

A MOTLEY CREW

Vi är nätverkare in i benmärgen. Inte visitkorts-pepprare på valfritt mingelgolv. Utan snarare övertygade om att skickliga, passionerade, och framförallt olika människor kommer kunna skapa fantastiska och oväntade saker tillsammans. Det har tillåtit oss att skapa och vårda ett imponerande nätverk av välkända partnerbyråer, konstruktionsproffs, artister, hollywoodregissörer, professorer inom marknadsföring, blomsterexperter och många fler…vår utökade ciceronfamilj helt enkelt. Genom denna filosofi tar vi vara på den kollektiva kraften i att vara många experter och nyttjar den på bästa sätt för att nå gemensamma mål.

CICERONER

Siss-eh-ROner – det är vad vi kallar vårt folk. Och det är ett riktigt ord, typ. En äldre term för guide eller vägvisare, och passande vårt ursprung inom skräddarsydda gruppresor. Vi insåg snabbt att det som gjorde resorna unika, ännu mer än smultronställen, fyrverkerier och VIP-tillträde – var människorna. Smarta, genuina, inspirerande människor man mår bra av att umgås med. Detta ursprung av omtanke, service och passion för att överträffa förväntningar är fortfarande inbäddat i vårt DNA. Det har format vår syn på företagskultur, på varumärkesbyggande och på genuina upplevelser som skapar varumärkeslojalitet.
Idag har våra affärsområden utvidgats. En handfull individer har förvandlats till en global familj. Trots det är det fortfarande engagemanget hos varje Ciceron som skiljer oss från mängden och förvandlar projekt till minnen. Oavsett om det är i vår studio, på ett mässgolv eller i en myllrande gränd i Marrakech.

Träffa några av våra Ciceroner här.

VAD KUNDER SÄGER

 • Ciceron has contributed with expertise in pre-production by processing ideas, packaging the concept and nailing down the target audience. But also on set with project management, coordination and guiding the team towards a common goal. It also shows through the screen, that it’s sharp, good and interesting.

  Christoffer Börjesson, Chief Digital Officer, Fastighetsägarna
 • The whole production was amazing! I felt like I was watching CNN!”

  PayPal Employee
 • Your eye for detail is the best in the world. I love working with you, I’m always 200% convinced of your delivery. It makes it so easy for me! Really – ALL the Cicerons are so wonderful to be around. Your energy and passion can’t be measured, you make me happy.

  Frida Nilsson, Ericsson, Global Experience & Events Manager Ericsson
 • I have never been this “wow’ed” as I was at this event. Many thanks for your work with our conference. Without you, this would never have been possible. You have delivered and inspired on a level, beyond all expectations. 

  OMG <3 Ciceron

  Event Manager, OMG
 • What truly sets Ciceron apart is their commitment to service above all.

  Sven-Åke Damgaard, Vice President, Ericsson