Vi söker en ekonomichef!

Ciceron är en snabbväxande Brand Emotions-byrå med stora visioner som samlar 25 personer på Mäster Samuelsgatan 10 i Stockholm – eventuellt Sveriges mest trivsamma arbetsplats. Vi har funnits sedan 2006, omsätter ca 90 MSEK, och har en bred kundbas som bland annat innefattar Klarna, Ericsson, Samsung, GANT & Spotify.

Som vår ekonomichef är du nyfiken analytiker och driven affärsutvecklare på samma gång – och ser ekonomifunktionen som ett verktyg att nå bolagets affärsmål, samt arbetar nära och coachande gentemot vårt produktionsteam. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär: löpande bokföring, betalningar, fakturering, moms och skattedeklarationer. Budget och prognosprocesser samt statistik och myndighetsrapportering är andra arbetsuppgifter som ingår i din tjänst. Du rapporterar till Cicerons VD och ingår i företagets ledningsgrupp.

Du är en social, självgående och initiativrik person med hög ansvarskänsla som drivs av att producera resultat i en högpresterande och dynamisk miljö. Att du har en förmåga att utrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska ser vi som en självklarhet.

Vi söker kandidater med följande profil:

  • förmåga att driva och utveckla den ekonomiska styrningen
  • ha ett affärsmässigt och kundorienterat synsätt
  • självgående, driven och analytisk, samt har ett proaktivt och initiativtagande arbetssätt
  • pedagogisk med förmåga att kommunicera på ett rakt, tydligt och enkelt sätt
  • goda kunskaper i Excel
  • strukturerad och kan hålla många bollar i luften utan att tappa detaljfokus
  • kan identifiera dig med vårt koncept och vad våra kunder efterfrågar

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i en expansiv organisation där vi siktar högt inom allt vi gör. Rollen är bred och omväxlande och du kommer att ha en stor möjlighet att påverka utvecklingen av såväl din egen tjänst, som av hela verksamheten.

Skicka din ansökan med CV + Personligt Brev till Christian Palm, christian@cicerongroup.com.

Ring gärna om du har frågor kring tjänsten eller bolaget; 0708-67 87 30.

Kika runt på hemsidan för en närmare presentation av bolaget och vad vi står för.

Ciceron-processen

Vi genererar resultat. Men resultatet är olika beroende på kundens behov. Vi anpassar oss. Budgeten är olika från fall till fall. Utgången varierar. Ibland utgår man från ett redan sammansvetsat team hos kunden. Andra gånger är det just det resultatet man vill uppnå. Många faktorer spelar in för att nå ett önskat resultat. Man kan likna det vid en magisk maskin. Men det är det inte. Det är kundens behov och förväntningar tillsammans med vår personals mångåriga erfarenhet och kompetens. Vi kan detta och vet vilka knappar man ska trycka på för att leverera bästa möjliga resultat.  Och visst, ibland uppstår magi.

Koppar kaffe serverade

Senaste 6 månaderna

25890

Incheckade väskor

Senaste 14 dagarna

1879

Antal likes på Facebook

Gör oss glada – gilla oss här!

5756

Antal dagar kvar till Q1

Når ni era mål?

0

Kontakta oss så hjälper vi er!

Röster om ciceron group