fbpx

Retail Activation

Retail är och har varit i ständig förändring. Vårt affärsområde Retale hjälper kunder att förnya sitt arbetssätt i det ständigt föränderliga retailledet.

Upp till 70% av köpbesluten tas i butik. Det innebär att tillverkare inte längre bara kan fokusera på slutkunden, utan även måste se till att hela retailledet – butikerna, demoställ & butikspersonalen – promotar deras varor på rätt sätt. För maximal effekt ska retailledet agera ambassadörer för varumärket ut mot kund – detta kräver att de känner något för produkten & varumärket.

Här kommer våra Activators in. Ciceron Activators besöker och bearbetar våra kunders återförsäljare och slutkunder med målet att öka förståelse, brand feelgood, motivation och försäljning. Genom att besöka butiker, informera och skapa långsiktiga relationer, med återförsäljare och slutkunder, hjälper vi våra kunder att nå sin fulla potential.

Tveka inte på att höra av er till pontus@cicerongroup.com för mer information om hur vi kan hjälpa er.


”Vi har ett antal ambassadörer från Ciceron som bearbetar vårt ÅF-led och resultatet har verkligen överraskat oss. Vi ökade försäljningen med 30% i de butiker som ambassadörerna bearbetade”. – Henrik Aronsson, VD Cylinda