fbpx

Resor

När vi startade Ciceron 2006 var resor vad som gjorde oss unika. Vi tog tidigt resor på blodigt allvar, då vi visste vilken enorm effekt en väl genomförd resa kan ha på deltagare på lång sikt. Att förflytta mötesrummet till unika, utmanande, fascinerande och omvälvande platser och att dela minnesvärda upplevelser med kollegor, partners och kunder skapar förståelse, bygger relationer och stärker affären som få andra aktiviteter.

Med en enorm passion för unika platser och upplevelser som får deltagarna att säga WOW har vi byggt upp en erfarenhet och kunskap få byråer kan matcha. Med lyhördhet för kundens utmaningar, behov och mål designar vi unika arrangemang i alla storlekar – från galamiddag på Sicilianska landsbygden, via Sapporos puderbyar till partnermöte på Görvälns Slott. Vi kan världen och vi kan WOW.


 ”Det bästa var Cicerons personal som genom sitt sätt att sprida glädje gjorde resan till ett minne för livet. En vecka i Skärmarbrink hade varit underhållande med dessa stjärnor. Tack!” – Anonym deltagare Miami