fbpx

Konferenser

Konferenser är en livekanal där organisationer har möjlighet att samla trupperna för att kommunicera tydliga budskap, forma kulturen och skapa engagemang. Och – det räcker inte med Powerpoints och fika i pausen för att engagera och motivera era anställda. Det handlar om att skapa en känsla av tillhörighet, ett gemensamt momentum och en förståelse för visionen. Då går konferenser från sömnpiller till WOW.

Med över 600 genomförda events och konferenser i över 40 länder vågar vi påstå att vi är Nordens mest erfarna byrå för globala såväl som lokala arrangemang. Oavsett om ni vill arrangera en kick-off för 20 personer i Sverige, eller flyga 500 personer till andra sidan jorden, kommer ni att känna vår passion för skapandet av minnesvärda upplevelser som stärker ert bolag. 


  ”Utan Cicerons inblandning hade mina kollegor redan dagen efter glömt innehållet på vår årliga kick-off, nu var det en dag som samtliga minns och känner kreativitet och inspiration när det tänker tillbaka på”   – Global Marknadskoordinator