fbpx

Samplingsuppdrag för kunds räkning!

Vi söker nu tre personer på heltid i en till tre månader för samplingsuppdrag hos en av våra kunder! Tjänsten finns i Malmö, Göteborg och Stockholm. 

Om tjänsten:

Upp till 70% av köpbesluten tas i butik. Det innebär att vi måste påverka slutkunden och ge dem möjligheten att förstå produkten på rätt sätt. Som samplingsansvarig möter och bearbetar du slutkunder med målet att öka förståelse, brand feelgood och ge dem möjlighet att testa produkten inför köp. Genom att besöka en butik varje dag, ska du i slutändan hjälpa dem att förstå skillnaderna i kundens nya och äldre produkter.

Arbetsuppgifter:

Du ingår i ett team med flera personer där du arbetar nära oss på Ciceron Group och framförallt dina närmaste kollegor som besöker livsmedelskedjor på den svenska marknaden samtidigt som dig.

Som samplingsansvarig är du en viktig del av kundens lansering av en ny produkt på den svenska marknaden och tar ansvar för dina egna butiker, där ditt egna driv blir en stor del av din vardag. Du ansvarar för utvalda matbutiker inom din region och står hos dem dagligen för att presentera kundens nyhet och dela ut smakprover till butikens besökare.

Din region kommer att vara Stockholm, Göteborg och/eller Malmö. Därav välkomnar vi ansökningar från fler av landets delar!

Vår samplingspersonal är specialister på produkten, där du hjälper konsumenter att förstå skillnaderna i  deras nya produkter och du är inte rädd för att ta kontakt med nya människor.

Kunden står för utbildningar inom produkterna och Ciceron Group utbildar dig inom din tjänst och hjälper dig i ditt dagliga arbete.

Vem söker vi?

Vi söker nu en social och driven person i Stockholm, Göteborg eller Malmö som vill jobba för ett av världens största varumärken. Tjänsten behöver en självgående och initiativrik person med hög ansvarskänsla som drivs av att bemöta nya människor och framförallt alltid har ett leende på läpparna!

Du matchar definitivt:

  • Är en social och utåtriktad person som är duktig på att etablera nya kontakter
  • Är ansvarstagande och vill driva kundens agenda
  • Har körkort då arbetet innebär resande i regionen
  • Lösningsorienterad och prestigelös
  • Lever för bra service och tycker om att ta hand om andra
  • Är bekväm med att prata med folk

Vi erbjuder ett stimulerande arbete i en expansiv organisation. Tjänsten är en projektanställning på heltid mellan en till tre månader beroende på dina möjligheter att arbeta under v.6-v.19.

Om Ciceron Group

Ciceron Group har funnits sedan 2006 och blev utsedda till årets brand experience-byrå 2018. Vi är idag 30 personer på kontoret och omsätter ca 100 milj SEK under 2018.

Vi arbetar med vad vi kallar Brand Emotions – kortfattat betyder det att vi hjälper våra kunder att skapa positiva känslor kring sitt varumärke. Våra kunder finns i alla branscher & vi stärker deras affärer genom att hjälpa dem bygga långsiktiga relationer med de människor som betyder mest för dem.

Om du har några frågor på tjänsten eller vill söka – skicka din ansökan med CV och personligt brev till hello@cicerongroup.com och märk mailet med Samplingsansvarig.

Har du eventuella frågor på tjänsten kan du ringa Pontus Krantz på +4672 150 40 65

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ciceron-processen

Vi genererar resultat. Men resultatet är olika beroende på kundens behov. Vi anpassar oss. Budgeten är olika från fall till fall. Utgången varierar. Ibland utgår man från ett redan sammansvetsat team hos kunden. Andra gånger är det just det resultatet man vill uppnå. Många faktorer spelar in för att nå ett önskat resultat. Man kan likna det vid en magisk maskin. Men det är det inte. Det är kundens behov och förväntningar tillsammans med vår personals mångåriga erfarenhet och kompetens. Vi kan detta och vet vilka knappar man ska trycka på för att leverera bästa möjliga resultat.  Och visst, ibland uppstår magi.

Koppar kaffe serverade

Senaste 6 månaderna

25890

Incheckade väskor

Senaste 14 dagarna

1879

Antal likes på Facebook

Gör oss glada – gilla oss här!

5756

Antal dagar kvar till Q3

Når ni era mål?

038

Kontakta oss så hjälper vi er!

Röster om ciceron group