fbpx

Om oss

Ciceron Group är en brand emotion-byrå som etablerades 2006 i Handelshögskolans Business Lab. Kortfattat betyder det att vi hjälper våra kunder att skapa positiva känslor kring sitt varumärke. Våra kunder finns i alla branscher & vi stärker deras affärer genom att hjälpa dem bygga långsiktiga relationer med de människor som betyder mest för dem.

Vi har tre affärsområden, Ciceron Emotions, Ciceron Retail Activation & Ciceron Sales, vars gemensamma mål är att driva våra kunders resultat och stärka deras relationer.

CICERON EMOTIONS – SKAPAR KÄNLSOR

En stark känslomässig koppling till ett varumärke skapar mer engagemang och motivation. När en upplevelse genererar WOW-känslor ökar lojaliteten och engagemanget, vilket leder till ett bättre resultat. Vi hjälper er att injicera energi, WOW & strategisk riktning i era konferenser, kick-offer, sommarfester, kundevent, produktlanseringar och mässor i syfte att skapa starka känslor och engagera er målgrupp. 

CICERON RETAIL ACTIVATION – ÖKAR NÄRVARON

Vi hjälper er i arbetet mot era återförsäljare, kunder eller butiker. Vi ökar närvaron bland dessa intressenter, kommunicerar ert budskap, ser till att alla har informationen och verktygen till att öka er försäljning. Varje kund har sitt unika behov och utmaningar i retail – vi skräddarsyr, bearbetar och följer upp dessa varje vecka. Allt för att våra kunder snabbt ska kunna agera utefter förändrade situationer hos återförsäljare.

CICERON SALES – DRIVER ER FÖRSÄLJNING

Vi är er givna partner för att driva försäljning, både internt och externt, för era säljare, era partners eller ert återförsäljarled. Vi designar och verkställer säljtävlingar, säljportaler, motivationsföreläsningar såväl som säljdrivande aktiviteter. Vi är med er hela vägen – från design av aktivitet, till kommunikation, genomförande, mätning och uppföljning.


”I’ve learned that people will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel”  –  Maya Angelou


Ciceron-processen

Vi genererar resultat. Men resultatet är olika beroende på kundens behov. Vi anpassar oss. Budgeten är olika från fall till fall. Utgången varierar. Ibland utgår man från ett redan sammansvetsat team hos kunden. Andra gånger är det just det resultatet man vill uppnå. Många faktorer spelar in för att nå ett önskat resultat. Man kan likna det vid en magisk maskin. Men det är det inte. Det är kundens behov och förväntningar tillsammans med vår personals mångåriga erfarenhet och kompetens. Vi kan detta och vet vilka knappar man ska trycka på för att leverera bästa möjliga resultat.  Och visst, ibland uppstår magi.

Koppar kaffe serverade

Senaste 6 månaderna

25890

Incheckade väskor

Senaste 14 dagarna

1879

Antal likes på Facebook

Gör oss glada – gilla oss här!

5756

Antal dagar kvar till Q1

Når ni era mål?

0

Kontakta oss så hjälper vi er!

Röster om ciceron group