fbpx

Field Sales Specialist til Motorola Danmark (Lenovo Mobile Business Group)

Ciceron søger på vegne af Motorola Danmark, en del af Lenovo Danmark, en Field Sales Specialist til området Nord- & Midtjylland. Motorola er en af verdens mest innovative mobilteknologiselskaber, og brandet blev relanceret på det danske mobilmarked for ca. 3 år siden. Motorola er idag den hurtigst voksende smartphone producent lokalt, og udvider derfor nu Field Sales teamet, som besøger forhandlerne.

Hos Motorola vil du blive ansvarlig for eksekvering af lokal markedsføring, afholdelse af træningsevents, samt ikke mindst salget hos Motorola’s forhandlere i dit område. Du bliver Motorola’s vigtigste ambassdør i denne del af Danmark og får et stort selvstændigt ansvar for  at supportere og udvikle salget hos dine forhandlere. Du arrangerer selv salgs- og marketing tiltag og aktiviteter, herunder events.

Derudover bliver du ansvarlig for at imødekomme Motorola’s høje standarder for eksekvering af markeførings tiltag mv. i butikkerne samt at sende diverse feedback og rapportering til hovedkontoret.

Vi søger en profil som har erfaring fra retail, gerne hvor salg har været en del af hverdagen. Har du erfaring med træning/coaching er det en fordel, men ikke et krav.

Vi søger følgende profil:

 • Du er fleksibel med et stort drive
 • Du har kørekort B til alm. bil
 • Du har kendskab til Excel og Powerpoint
 • Du har en naturlig interesse for teknologi og mobilmarkedet
 • Du er struktureret og kan arbejde både selvstændigt og samarbejde i et team
 • Du er naturligvis udadvendt, glad og smilende og finder det naturligt at skabe nye relationer

Dit anvar bliver følgende:

 • At besøge de danske tele operatører og store detailforretninger på daglig basis.
 • At arrangere og udføre produkttræninger på Motorola’s smartphone line-up samt udføre produktsupport på telefon, mail, facebook og i butikkerne. Derudover er du ansvarlig for at arrangere og afholde lokale events med de relevante butikker i dit distrikt.
 • At opbygge og vedligeholde relationen til dine kunder.
 • Tage ansvar for merchandising, herunder opfølgning på kampagner, sikring af optimal produktopsætning i butikkerne
 • At være en af Motorola’s nøglepersoner i forbindelse med udvikling af brandet.
 • Du vil referere og rapportere til Country Manager hos Motorola Danmark.
 • Der kan forventes 2-3 rejseuger årligt i forbindelse med diverse events og træninger
 • Der bliver stillet PC, firmabil på hvide plader og telefon til rådighed i jobbet.

Hos Motorola Danmark (Lenovo Danmark) tilbyder vi dig en spændende og ekstrem dynamisk hverdag, hvor du samarbejder tæt med dine dygtige kollegaer hos en producent som forventer stor vækst de kommende år. Vi bor iøvrigt sammen med vores mere end 100 Lenovo kollegaer i Danmark ude i Søborg.

Send din ansøgning inkl. CV til: hello.retale@cicerongroup.com, mærk mailen med ”Field Sales Specialist DK”

Vi kalder løbende til samtale i Søborg og betræber os på at besætte stillingen hurtigt muligt.

Hvis du har spørgsmål til ovenstående er du velkommen til at kontakte Thor Gøtz på tlf. 30380685 – læs mere om Motorola på www.motorola.dk

Ciceron-processen

Vi genererar resultat. Men resultatet är olika beroende på kundens behov. Vi anpassar oss. Budgeten är olika från fall till fall. Utgången varierar. Ibland utgår man från ett redan sammansvetsat team hos kunden. Andra gånger är det just det resultatet man vill uppnå. Många faktorer spelar in för att nå ett önskat resultat. Man kan likna det vid en magisk maskin. Men det är det inte. Det är kundens behov och förväntningar tillsammans med vår personals mångåriga erfarenhet och kompetens. Vi kan detta och vet vilka knappar man ska trycka på för att leverera bästa möjliga resultat.  Och visst, ibland uppstår magi.

Koppar kaffe serverade

Senaste 6 månaderna

25890

Incheckade väskor

Senaste 14 dagarna

1879

Antal likes på Facebook

Gör oss glada – gilla oss här!

5756

Antal dagar kvar till Q1

Når ni era mål?

0

Kontakta oss så hjälper vi er!

Röster om ciceron group