fbpx

Demoansvariga till Fazer (Froosh, Yosa & Kaslink Aito)

Retale söker nu fler härliga personer i Stockholm, Göteborg och Malmö, som vill vara med och skapa WOW under våra demo- och samplingsuppdrag för vår kund Fazer. 

Ciceron Group har funnits sedan 2006 och blev utsedda till årets Brand Experience-byrå 2018 och 2019. Vi är idag 34 personer på kontoret och omsätter ca 120 milj SEK under 2018. På Ciceron arbetar vi med vad vi kallar Brand Emotions – kortfattat betyder det att vi hjälper våra kunder att skapa positiva känslor kring sitt varumärke. Våra kunder finns i alla branscher & vi stärker deras affärer genom att hjälpa dem bygga långsiktiga relationer med de människor som betyder mest för dem.

Vårt affärsområde Retale söker nu personal till vår kund Fazer och dess varumärken;

  • Froosh – Smoothies och juicer
  • Yosa – Havrebaserade produkter
  • Kaslink Aito – Havrebaserade produkter

Upp till 70% av köpbesluten tas fortfarande i butik, vilket innebär att vi måste påverka slutkunderna och ge dem möjligheten att förstå produkter på rätt sätt. Som samplingsansvarig möter, och bearbetar, du slutkunder med målet att öka förståelse, brand feelgood och ge dem möjlighet att testa produkter inför köp. Du är en viktig del av våra kunders nylanseringar där du får ansvara för egna butiker och där ditt egna driv blir en stor del av ditt uppdrag.

Vi ser gärna att du:

  • Går sista året på gymnasiet, har precis slutfört gymnasiet, pluggar eller jobbar deltid.
  • Är social, driven och initiativrik.
  • Är lösningsorienterad och prestigelös.
  • Är tillgänglig för extrajobb på fredagar och lördagar
  • Har en hög ansvarskänsla i de uppgifter du tar dig an och vill driva kundens agenda.
  • Vill vara en del av ett företag med stort hjärta.

Vi vill supergärna höra mer kring vem just du är – skicka in ditt CV och ett personligt brev till hello.retale@cicerongroup.com och skriv Fazer i ämnesraden, så tar vi en fika och pratar mer ingående för vad det skulle innebära för just dig att arbeta extra här hos oss.

Tveka inte på att höra av dig om du har några frågor till linnea@cicerongroup.com eller natalie@cicerongroup.com.

Vi ser framemot att träffa dig!

Sekretess
Dina personuppgifter hanteras bara av oss för din ansökan kommer aldrig att delas med annan part.

Ciceron-processen

Vi genererar resultat. Men resultatet är olika beroende på kundens behov. Vi anpassar oss. Budgeten är olika från fall till fall. Utgången varierar. Ibland utgår man från ett redan sammansvetsat team hos kunden. Andra gånger är det just det resultatet man vill uppnå. Många faktorer spelar in för att nå ett önskat resultat. Man kan likna det vid en magisk maskin. Men det är det inte. Det är kundens behov och förväntningar tillsammans med vår personals mångåriga erfarenhet och kompetens. Vi kan detta och vet vilka knappar man ska trycka på för att leverera bästa möjliga resultat.  Och visst, ibland uppstår magi.

Koppar kaffe serverade

Senaste 6 månaderna

25890

Incheckade väskor

Senaste 14 dagarna

1879

Antal likes på Facebook

Gör oss glada – gilla oss här!

5756

Antal dagar kvar till Q1

Når ni era mål?

0

Kontakta oss så hjälper vi er!

Röster om ciceron group