Ciceron Sales söker en Account Manager

Drivs du av att skapa goda relationer och att arbeta målinriktat? Är du dessutom driftig och ihärdig med viljan att utvecklas i din roll som B2B-säljare? Om du har tidigare erfarenhet av försäljning har du nu chansen att ta nästa kliv i karriären hos oss på Ciceron Group!

Ciceron Group

I en värld med alltmer digital interaktion har det fysiska mötet blivit desto viktigare för att bygga motivation, förståelse och teamkänsla. Med 100 MSEK i omsättning, en framtidsutsikt att dubbla den samt många framgångsrika samarbeten har vi på Ciceron Group inte bara lagt en stadig grund för vår egna framtid, vi har skapat flertalet innovativa lösningar för att hjälpa våra kunder med detta. Vi skräddarsyr upplevelser så som resor och event som inspirerar, motiverar och engagerar. Nu har vi utvecklat en mjukvaruprodukt som gör precis det, och fortsättningsvis är vårt mål att engagera allt fler företag så att de i sin tur kan nå sina mål. Som Account Manager hos oss blir du först ut med att på heltid engagera dig i produkten och inspirera andra företag att göra detsamma. 

Arbetsuppgifter

I rollen som Account Manager axlar du ett spännande ansvar för att prospektera, ta kontakt med potentiella kunder och driva affärer. Produkten du säljer är en kundanpassad och innovativ mjukvara som på ett roligt och kreativt sätt ökar försäljningen hos dina kunder. Du ansvarar för hela säljprocessen från första kontakt till förhandling samt avtalsskrivning, och självklart får du en gedigen introduktionsperiod för att ge dig bästa möjliga förutsättningar. Vidare utvecklar du dina kunder och skapar långsiktiga relationer med fokus på uppföljning och stöttning. De människor och bolag du kommer i kontakt med befinner sig i flertalet olika branscher, och oavsett bransch blir du deras expert med fokus på effektivisering av deras specifika företag. I samarbetet med dem ser du till att de blir mer lönsamma med hjälp av Cicerons säljverktyg.

Vem söker vi?

• Avslutad gymnasieexamen
• Du har minst 1 års erfarenhet av försäljning och nykundsbearbetning, med fördel inom B2B
• God vana av att jobba i Excel är meriterande
• Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska

För att trivas på Ciceron som Account Manager tycker du om förändring, tempo och teamkänsla. Det är förstås ett plus om du är intresserad av IT då du säljer en mjukvarulösning. Om du ännu inte har det intresset lär det växa sig stort i samma stund du börjar i denna roll. Som person är du en utpräglad relationsmänniska som brinner för att skapa och upprätthålla kontakter. Du är målinriktad och trivs i en miljö där dina affärer har framstående påverkan på företaget i stort. Din vilja att uppnå goda resultat och ständigt lära dig nytt märks tydligt i alla delar av ditt arbete. Vidare är du handlingskraftig och initiativtagande, du räds inte att komma med nya idéer och uttrycka dina tankar kring förbättringsmöjligheter.

Som Account Manager har du stora utvecklingsmöjligheter och får chansen att driva bolaget med de andra medarbetarna, därför ser vi att du även är affärsorienterad med en långsiktig vilja att bearbeta och stötta nya och befintliga kunder både på telefon och face-to-face.

 

Ansöker gör du genom att klicka här!

Alla samtal och mail kring tjänsten hänvisas till ansvarig rekryterare Martina Liström på nummer 070 434 17 64 alternativt via mail, martina.listrom@bravura.se.

Kika runt på hemsidan för en närmare presentation av bolaget och vad vi står för.

Ciceron-processen

Vi genererar resultat. Men resultatet är olika beroende på kundens behov. Vi anpassar oss. Budgeten är olika från fall till fall. Utgången varierar. Ibland utgår man från ett redan sammansvetsat team hos kunden. Andra gånger är det just det resultatet man vill uppnå. Många faktorer spelar in för att nå ett önskat resultat. Man kan likna det vid en magisk maskin. Men det är det inte. Det är kundens behov och förväntningar tillsammans med vår personals mångåriga erfarenhet och kompetens. Vi kan detta och vet vilka knappar man ska trycka på för att leverera bästa möjliga resultat.  Och visst, ibland uppstår magi.

Koppar kaffe serverade

Senaste 6 månaderna

25890

Incheckade väskor

Senaste 14 dagarna

1879

Antal likes på Facebook

Gör oss glada – gilla oss här!

5756

Antal dagar kvar till Q3

Når ni era mål?

06

Kontakta oss så hjälper vi er!

Röster om ciceron group