fbpx

Julkampanj – Ultimate Ears

UTMANING

Ultimate Ears ville öka igenkännandet av deras produkter inför julhandeln och öka försäljningen under årets mest köpintensiva period. Utmaningen med detta var att skapa en annorlunda marknadsföringskampanj som dels skulle stärka relationen till inflytelserika profiler, dels väcka nytt intresse hos potentiella nya kunder. Ledordet var ”Make music social”. 

LÖSNING

Vi skapade konceptet ”Ultimate Pre-party”, som gick ut på att konsumenter fick chans att få högtalare från Ultimate Ears expresslevererade till sina förfester av vårt fenomenala party crew. För att skapa en spridning av tjänsten kickstartades kampanjen med en hemmafest utöver det vanliga i samarbete med Roshana Hosseini och Molly Sandén. Tillsammans med Ciceron bjöd Molly & Roshy in 45 exklusivt utvalda profiler som fick en preview av ett Ultimate Preparty. Under kvällen spelades en kampanjfilm in som kommunicerades via en skräddarsydd kampanjsida. 

RESULTAT

Molly & Roshys hemmafest blev en succé. Högtalarnas fenomenala tålighet sattes på prov med glassbomber, beerpong och norra Europas stökigaste gäster som bestod av Zara Larsson, Sabina Dbumba, Danny Saucedo och inflytelserika bloggare och instagramprofiler. Varumärket fick stor spridning tack vare mängden delade bilder och filmer med hashtagen på sociala medier. Under den tre veckor långa kampanjen fick hashtagen över 83 749 actions med likes, delningar och kommentarer. Totalt fick kampanjen över 4,6 miljoner i potentiell spridning. Det kallar vi WOW!

Vi har genom en spektakulär kampanj skapat starka relationer mellan Ultimate Ears och deras kunder. Hemleveranserna gav Ultimate Ears en möjlighet att få ut sina produkter i rätt sammanhang. Våra Ciceroner interagererade med över 500 festglada gäster på förfester och fick därmed en unik möjlighet att sprida UEs budskap: ”Make music social”. 

Case

Ciceron-processen

Vi genererar resultat. Men resultatet är olika beroende på kundens behov. Vi anpassar oss. Budgeten är olika från fall till fall. Utgången varierar. Ibland utgår man från ett redan sammansvetsat team hos kunden. Andra gånger är det just det resultatet man vill uppnå. Många faktorer spelar in för att nå ett önskat resultat. Man kan likna det vid en magisk maskin. Men det är det inte. Det är kundens behov och förväntningar tillsammans med vår personals mångåriga erfarenhet och kompetens. Vi kan detta och vet vilka knappar man ska trycka på för att leverera bästa möjliga resultat.  Och visst, ibland uppstår magi.

Koppar kaffe serverade

Senaste 6 månaderna

25890

Incheckade väskor

Senaste 14 dagarna

1879

Antal likes på Facebook

Gör oss glada – gilla oss här!

5756

Antal dagar kvar till Q1

Når ni era mål?

0

Kontakta oss så hjälper vi er!

Röster om ciceron group