fbpx

Produktlansering – Ultimate Ears

UTMANING

Vi fick i uppdrag att skapa ett unikt lanseringsevent för Ultimate Ears nya högtalare och att skapa en spridning av varumärket i sociala medier.

LÖSNING

Vi tog fasta på Ultimate Ears varumärkesprofil som den stökiga lillbrorsan som alltid spelar lite för hög musik. I samarbete med Punk Royale skapades ett koncept där högtalarna involverades i matupplevelsen, allt för att visa produktens extrema tålighet. Produkten var bokstavligt talat ON FIRE och produktlanseringen förvandlades till en fullfjädrad dagsfest. Ciceron stod även för PR-arbetet i samband med lanseringen.

RESULTAT

Lanseringens strategiskt valda upplägg, med en tillsynes ordinär lunch som förvandlades till en stökig fest blev en succé bland alla deltagare och eventet fick stor spridning via sociala medier. Via 22 profiler med inflytelserika nätverk översteg den totala räckvidden 1,2 miljoner kontakter. Eventets utformning gav Ultimate Ears en grund som innovativt varumärke med fingertoppskänsla för hur man bygger relationer med en svårflörtad målgrupp.

Case

Ciceron-processen

Vi genererar resultat. Men resultatet är olika beroende på kundens behov. Vi anpassar oss. Budgeten är olika från fall till fall. Utgången varierar. Ibland utgår man från ett redan sammansvetsat team hos kunden. Andra gånger är det just det resultatet man vill uppnå. Många faktorer spelar in för att nå ett önskat resultat. Man kan likna det vid en magisk maskin. Men det är det inte. Det är kundens behov och förväntningar tillsammans med vår personals mångåriga erfarenhet och kompetens. Vi kan detta och vet vilka knappar man ska trycka på för att leverera bästa möjliga resultat.  Och visst, ibland uppstår magi.

Koppar kaffe serverade

Senaste 6 månaderna

25890

Incheckade väskor

Senaste 14 dagarna

1879

Antal likes på Facebook

Gör oss glada – gilla oss här!

5756

Antal dagar kvar till Q1

Når ni era mål?

0

Kontakta oss så hjälper vi er!

Röster om ciceron group