fbpx

Säljtävling – Samsung

UTMANING

Att driva försäljningen av Samsungprodukter hos återförsäljarna runt om i landet samt skapa lojalitet för Samsung hos återförsäljarna.

LÖSNING

En webbaserad säljportal där en säljtävling visualiseras för samtliga återförsäljare. Förutom kontinuerlig uppdatering av resultat kunde säljarna ta del utav relevanta nyhetsuppdateringar, motiverande information om priset och kommentera på de olika uppdateringarna. Dessutom gjordes individuellt riktade mail-utskick och smsutskick kontinuerligt. Allt för att skapa en plattform där tävlingen hela tiden ligger top of mind hos säljarna och driver dem att sälja Samsungprodukter.

RESULTAT

Samsung ökade sin försäljning markant mot föregående års period, även då genomfördes en säljtävling dock inte via en säljportal. Dessutom ökade lojaliteten hos de återförsäljare som fick ta del utav priset då dem, enligt de själva, kommer att göra allt de kan för att vinna nästa år igen.


”Cicerons säljtävlingar skapar ett enormt tryck i vårt ÅF-led och vi ser mätbar positiv ROI varje gång”

 – Mikael Svelander Director IM Samsung Sweden


Case

Ciceron-processen

Vi genererar resultat. Men resultatet är olika beroende på kundens behov. Vi anpassar oss. Budgeten är olika från fall till fall. Utgången varierar. Ibland utgår man från ett redan sammansvetsat team hos kunden. Andra gånger är det just det resultatet man vill uppnå. Många faktorer spelar in för att nå ett önskat resultat. Man kan likna det vid en magisk maskin. Men det är det inte. Det är kundens behov och förväntningar tillsammans med vår personals mångåriga erfarenhet och kompetens. Vi kan detta och vet vilka knappar man ska trycka på för att leverera bästa möjliga resultat.  Och visst, ibland uppstår magi.

Koppar kaffe serverade

Senaste 6 månaderna

25890

Incheckade väskor

Senaste 14 dagarna

1879

Antal likes på Facebook

Gör oss glada – gilla oss här!

5756

Antal dagar kvar till Q1

Når ni era mål?

0

Kontakta oss så hjälper vi er!

Röster om ciceron group