fbpx

Konferensresa – Readsoft

UTMANING

Readsoft har sitt huvudkontor i Helsingborg, men 80% av de anställda är baserade på deras 17 utlandskontor. Deras konferenser ska inte bara behandla fakta utan måste stärka gruppgemenskapen och skapa kontaktytor som främjar fortsatt samarbete trots de geografiska avstånden.

LÖSNING

Vi har i sex år hjälpt Readsoft med deras globala konferenser. Inför deras 20-årsjubileum samlade vi deras 470 anställda i Aten för en tredagars konferens med efterföljande galamiddag. 

RESULTAT

20-årsjubileumet blev det högst rankade eventet i Readsofts historia.


Vi har använt cicerons tjänster sedan 2008. Förutom våra två årliga konferenser, har de även hjälpt oss med våra kundutbildningar, i sverige och utomlands.

Då vi är ett litet bolag, med många lokalkontor, är det viktigt att stärka gemenskapen och att alla anställda känner sig sedda och bekräftade, vilket dessa konferenser har fokuserat på. Förutom cicerons kunskaper om konferenser och events, så är det deras kundservice och proaktivitet som särskiljer dem från andra byråer. Vi får kontinuerligt positiv feedback från våra deltagare kring servicenivå och hur välkomna de alltid känner sig, oavsett tid på dygnet.

Ciceron har hjälpt oss med mindre grupper som får plats på en buss, upp till vårt stora jubileum i aten och vi har sett att det inte finns en logistisk utmaning som de inte klarar av.  Jag kan verkligen rekommendera ciceron som eventpartner.

– Torbjörn Gadd, Marketing Manager, Readsoft


Case

Ciceron-processen

Vi genererar resultat. Men resultatet är olika beroende på kundens behov. Vi anpassar oss. Budgeten är olika från fall till fall. Utgången varierar. Ibland utgår man från ett redan sammansvetsat team hos kunden. Andra gånger är det just det resultatet man vill uppnå. Många faktorer spelar in för att nå ett önskat resultat. Man kan likna det vid en magisk maskin. Men det är det inte. Det är kundens behov och förväntningar tillsammans med vår personals mångåriga erfarenhet och kompetens. Vi kan detta och vet vilka knappar man ska trycka på för att leverera bästa möjliga resultat.  Och visst, ibland uppstår magi.

Koppar kaffe serverade

Senaste 6 månaderna

25890

Incheckade väskor

Senaste 14 dagarna

1879

Antal likes på Facebook

Gör oss glada – gilla oss här!

5756

Antal dagar kvar till Q1

Når ni era mål?

0

Kontakta oss så hjälper vi er!

Röster om ciceron group