fbpx

Retailbearbetning – Motorola/Lenovo

UTMANING

Genom att vara ett relativt nytt varumärke hos återförsäljare var utmaningen att skapa en långsiktig säljbeteendeförändring i återförsäljarleden. 

LÖSNING

Att ge Lenovo och Motorola ett ansikte hos återförsäljarna. Att även få varje säljare att känna sig utvald och en närhet till Motorola och Lenovos varumärke. Det är lätt att bli ytterligare en produkt på hyllan, som säljarna inte känner en känslomässig koppling till och som de inte heller vet hur de ska sälja. Genom Ciceron Activators har vi strategiskt bearbetat återförsäljarleden och utbildat säljarna inom produktsortimentet. Genom att bygga en personlig relation till säljarna i butik, har de blivit ansiktet utåt för Lenovo och Motorola i butiksleden och hjälper dem att driva deras försäljning av Lenovo och Motorolas produkter.

RESULTAT

Det är ett pågående projekt, som ännu skapar sina resultat, men under hösten har våra Activators tillsammans med Lenovo blivit störst på Androidtablets i Sverige, medan Motorola gått från att nyligen återintroducerats på svenska marknaden till att nu vara en rekommenderad leverantör i många butiker runt om i Sverige.

Case

Ciceron-processen

Vi genererar resultat. Men resultatet är olika beroende på kundens behov. Vi anpassar oss. Budgeten är olika från fall till fall. Utgången varierar. Ibland utgår man från ett redan sammansvetsat team hos kunden. Andra gånger är det just det resultatet man vill uppnå. Många faktorer spelar in för att nå ett önskat resultat. Man kan likna det vid en magisk maskin. Men det är det inte. Det är kundens behov och förväntningar tillsammans med vår personals mångåriga erfarenhet och kompetens. Vi kan detta och vet vilka knappar man ska trycka på för att leverera bästa möjliga resultat.  Och visst, ibland uppstår magi.

Koppar kaffe serverade

Senaste 6 månaderna

25890

Incheckade väskor

Senaste 14 dagarna

1879

Antal likes på Facebook

Gör oss glada – gilla oss här!

5756

Antal dagar kvar till Q1

Når ni era mål?

0

Kontakta oss så hjälper vi er!

Röster om ciceron group