fbpx

Resa – Mojang

UTMANING

Uppdraget av kunden var att skapa en exit-resa med en magnifik avslutning av bolagets framgång och försäljning.

LÖSNING

Vi skapade en fyradagarsresa till Karibien & Miami fullmatade med upplevelser att minnas för livet.

Kunderna flög till St Barths där den karibiska pärlan bjöd på en perfekt miljö med god mat och härliga upplevelser. Sedan åkte de vidare till Miami där vi skapade en av årets mest omtalade fester; en intim spelning för 300 inbjudna gäster med Axwell^Ingrosso på Hyde, SLS Hotel. Kvällen fortsatte med att DJ-duon valde att ta med kunderna på deras favoritställen i Miami.

RESULTAT

Den privata festen resulterade i en av den mest omtalande festerna i Miami under året och kunder som blev överväldigade trots extremt höga förväntningar på arrangemanget.

Resan blev ett fint avslut på Minecrafts framgångssaga.

Case

Ciceron-processen

Vi genererar resultat. Men resultatet är olika beroende på kundens behov. Vi anpassar oss. Budgeten är olika från fall till fall. Utgången varierar. Ibland utgår man från ett redan sammansvetsat team hos kunden. Andra gånger är det just det resultatet man vill uppnå. Många faktorer spelar in för att nå ett önskat resultat. Man kan likna det vid en magisk maskin. Men det är det inte. Det är kundens behov och förväntningar tillsammans med vår personals mångåriga erfarenhet och kompetens. Vi kan detta och vet vilka knappar man ska trycka på för att leverera bästa möjliga resultat.  Och visst, ibland uppstår magi.

Koppar kaffe serverade

Senaste 6 månaderna

25890

Incheckade väskor

Senaste 14 dagarna

1879

Antal likes på Facebook

Gör oss glada – gilla oss här!

5756

Antal dagar kvar till Q1

Når ni era mål?

0

Kontakta oss så hjälper vi er!

Röster om ciceron group