fbpx

Produktlansering – Logitech

UTMANING

Logitech efterfrågade en annorlunda produktlansering som skulle skapa intresse och igenkänning kring deras nya videokonferensprodukt på den svenska marknaden och öka försäljningen. Utmaningen låg i att få direktkontakt med målgruppen och sticka ut ur bruset.

LÖSNING

För att nå målgruppen valde vi att utgå från Sveriges två största inrikesflygplatser, en naturlig samlingspunkt för affärsresenärer på väg till fysiska möten. Produkten erbjuder en alternativ lösning till resandet. Ciceron skapade konceptet ”Creating Converstaytions” där vi under två veckor på Landvetter och Bromma flygplats demonstrerade produkten i uppbyggda hemmamiljöer. Resenärerna fick ringa upp sina kunder för att förstå fördelarna med produkten – både tidsbesparande och miljövänligt.

RESULTAT

Med mer än 250 000 passagerare under kampanjperioden nådde Logitech ut till ett stort antal potentiella kunder. Under två veckor besöktes Logitechs vardagsrum av drygt 3000 resenärer och 68% interagerade med våra Ciceroner i montern.

Case

Ciceron-processen

Vi genererar resultat. Men resultatet är olika beroende på kundens behov. Vi anpassar oss. Budgeten är olika från fall till fall. Utgången varierar. Ibland utgår man från ett redan sammansvetsat team hos kunden. Andra gånger är det just det resultatet man vill uppnå. Många faktorer spelar in för att nå ett önskat resultat. Man kan likna det vid en magisk maskin. Men det är det inte. Det är kundens behov och förväntningar tillsammans med vår personals mångåriga erfarenhet och kompetens. Vi kan detta och vet vilka knappar man ska trycka på för att leverera bästa möjliga resultat.  Och visst, ibland uppstår magi.

Koppar kaffe serverade

Senaste 6 månaderna

25890

Incheckade väskor

Senaste 14 dagarna

1879

Antal likes på Facebook

Gör oss glada – gilla oss här!

5756

Antal dagar kvar till Q1

Når ni era mål?

0

Kontakta oss så hjälper vi er!

Röster om ciceron group