fbpx

Konferens – GANT

UTMANING

Att lansera GANTs nya varumärkesplattform för 360 partners från 63 länder och skapa en minnesvärd konferens med hög WOW-faktor. Inramningen för eventet skulle inbjuda till både konferens och fest och stärka relationerna internt på GANT.

LÖSNING

Då GANTs säljkonferenser hålls varje år ville Ciceron bjuda gästerna på något unikt som speglade den nya kollektionen genom både val av plats och innehåll av dagen. För att få rätt känsla på eventet hade Ciceron och GANT ett nära samarbete och utvecklade dagen så att alla delar av årets nya kollektionen kändes närvarande. Gästerna togs med båt ut till det spektakulära Kallbadhuset i Saltsjöbaden. Överraskningsmomenten avlöste varandra. Kvällen inleddes med en innovativ presentation ute på vattnet, en BBQ-fest på stranden följt av dans och underhållning framåt sentimmarna, allt under bar himmel när Sverige visade sig från sin bästa sida. Inför arrangemanget skräddarsydde Ciceron en app för GANT som användes under den tre dagar långa säljkonferensen. Appen underlättade de logistiska bitarna såsom deltagarlista, kontaktuppgifter, schema och gruppindelningar. I appen kunden även de internationella gästerna ta del av Stockholmstips presenterade som ”Stockholm by GANT”.

RESULTAT

Genom att skapa en intim känsla i en unik lokal fick GANT omdömen så som ”Bästa eventet på 20 år” av partners. Cicerons sammanställning från sociala medier visade att hashtagen ”GANTSalesconference” nådde ut till 18 377 följare och det totala antalet likes uppgick till 5432. Konferensen bidrog till en ökad teamkänsla och boost inför lanseringen av GANTs nya profil, något som i slutändan bidrog till en starkare företagskultur och gemenskap internt.

Case

Ciceron-processen

Vi genererar resultat. Men resultatet är olika beroende på kundens behov. Vi anpassar oss. Budgeten är olika från fall till fall. Utgången varierar. Ibland utgår man från ett redan sammansvetsat team hos kunden. Andra gånger är det just det resultatet man vill uppnå. Många faktorer spelar in för att nå ett önskat resultat. Man kan likna det vid en magisk maskin. Men det är det inte. Det är kundens behov och förväntningar tillsammans med vår personals mångåriga erfarenhet och kompetens. Vi kan detta och vet vilka knappar man ska trycka på för att leverera bästa möjliga resultat.  Och visst, ibland uppstår magi.

Koppar kaffe serverade

Senaste 6 månaderna

25890

Incheckade väskor

Senaste 14 dagarna

1879

Antal likes på Facebook

Gör oss glada – gilla oss här!

5756

Antal dagar kvar till Q1

Når ni era mål?

0

Kontakta oss så hjälper vi er!

Röster om ciceron group