fbpx

Produktlansering – CAT

UTMANING

Att lansera Caterpillars robusta och slitstarka telefoner på den svenska marknaden, samt öka kunskapen om varumärkets produktlinje inom mobiltelefoni hos operatörer och återförsäljare.

LÖSNING

Som ett första steg i lanseringsarbetet gjordes ett event med känsla av outdoor & rough där deltagarna, ca 60 av landets viktigaste operatörer och återförsäljare, åkte RIB-båt till eventet ute på Kastellholmen. På plats fanns möjlighet att testa telefonernas stöttålighet vid olika stationer intill vattnet, såsom ”Kast med slitstark telefon i cementblandare” och ”Pricka vatten- och stenfylld hink med Smartphone”.

RESULTAT

Caterpillar har idag lanserat sina slitstarka mobiltelefoner hos Telia, som i egenskap av Sveriges största mobiloperatör kommer agera en mycket viktig partner i att få upp produktkännedomen hos konsument.

Case

Ciceron-processen

Vi genererar resultat. Men resultatet är olika beroende på kundens behov. Vi anpassar oss. Budgeten är olika från fall till fall. Utgången varierar. Ibland utgår man från ett redan sammansvetsat team hos kunden. Andra gånger är det just det resultatet man vill uppnå. Många faktorer spelar in för att nå ett önskat resultat. Man kan likna det vid en magisk maskin. Men det är det inte. Det är kundens behov och förväntningar tillsammans med vår personals mångåriga erfarenhet och kompetens. Vi kan detta och vet vilka knappar man ska trycka på för att leverera bästa möjliga resultat.  Och visst, ibland uppstår magi.

Koppar kaffe serverade

Senaste 6 månaderna

25890

Incheckade väskor

Senaste 14 dagarna

1879

Antal likes på Facebook

Gör oss glada – gilla oss här!

5756

Antal dagar kvar till Q1

Når ni era mål?

0

Kontakta oss så hjälper vi er!

Röster om ciceron group