fbpx

Event Sverige – Atea

 

UTMANING

Det har saknats en arena där leverantörer och kunder träffas för att diskutera behov, utbyta idéer och bygga relationer. Atea var dessutom nya i branschen och måste bygga ett varumärke, på samma sätt som de gjort inom IT.

LÖSNING

Ciceron skapade Atea Mobile Executives,
ett forum som samlade de viktigaste beslutsfattarna inom B2B Telekom i Göteborg och Stockholm. Utställningar, seminarier och utbildningar med efterföljande middag. Antalet deltagare översteg totalt 800 personer fördelat på de två dagarna.

RESULTAT

Utöver de konkreta säljresultaten har Atea fått de högsta deltagarbetygen någonsin efter dessa genomförda events.


” Ciceron är Atea Mobilitets viktigaste strategiska partner i vårt nuvarande arbete med att positionerna oss som det naturliga valet för företag vid köp av Mobila tjänster. Vårt samarbete har utvecklats till ett omfattande program som involverar våra viktigaste leverantörer, partners och kunder.

Ciceron besitter en sällsynt kombination av förståelse för kundens affär, tillsammans med en detaljkänsla kring hur varje interaktion skapar starka relationer, och jag ser med tillförsikt fram emot att intensifiera vårt samarbete under de närmaste åren.

” – Andreas Lönnmo, Försäljningschef Atea Mobility


 

Case

Ciceron-processen

Vi genererar resultat. Men resultatet är olika beroende på kundens behov. Vi anpassar oss. Budgeten är olika från fall till fall. Utgången varierar. Ibland utgår man från ett redan sammansvetsat team hos kunden. Andra gånger är det just det resultatet man vill uppnå. Många faktorer spelar in för att nå ett önskat resultat. Man kan likna det vid en magisk maskin. Men det är det inte. Det är kundens behov och förväntningar tillsammans med vår personals mångåriga erfarenhet och kompetens. Vi kan detta och vet vilka knappar man ska trycka på för att leverera bästa möjliga resultat.  Och visst, ibland uppstår magi.

Koppar kaffe serverade

Senaste 6 månaderna

25890

Incheckade väskor

Senaste 14 dagarna

1879

Antal likes på Facebook

Gör oss glada – gilla oss här!

5756

Antal dagar kvar till Q1

Når ni era mål?

0

Kontakta oss så hjälper vi er!

Röster om ciceron group