fbpx

Är du vår vikarierande redovisningsansvarige?

Vi har en passion för upplevelser – upplevelser som inspirerar, motiverar och engagerar. Upplevelser som skapar resultat. I en värld av alltmer digital interaktion har det fysiska mötet blivit allt viktigare för att bygga motivation, förståelse och teamkänsla. Möten som skräddarsys för att ge deltagarna en WOW-känsla leder till större lojalitet, mer engagemang och bättre resultat. Vi skapar sådana möten. Från Machu Picchu till Münchenbryggeriet. För 4 000 deltagare eller 2.

Nu söker vi Sveriges bästa & härligaste redovisningsansvarig till vårt kontor i centrala Stockholm.

Vi söker dig som är van att ha ett helhetsansvar inom ekonomi och är väl insatt i redovisningens olika delar. Du bör därmed ha arbetat med såväl löpande bokföring och bokslut – utöver detta bör du ha erfarenhet från lönehantering.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär: löpande bokföring, betalningar, fakturering, moms, lönehantering och skattedeklarationer. Statistik och myndighetsrapportering är andra arbetsuppgifter som ingår i din tjänst. Till din hjälp kommer du att ha en ekonomiassistent på halvtid som avlastar inom kund- och leverantörsreskontra. Du rapporterar till Cicerons VD.

Du är en social, självgående och initiativrik person med hög ansvarskänsla som drivs av att producera resultat i en högpresterande och dynamisk miljö. Att du har en förmåga att utrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska ser vi som en självklarhet.

Vi söker kandidater med följande profil:

  • Du har ett affärsmässigt och kundorienterat synsätt
  • Som person är du självgående, driven och analytisk, samt har ett proaktivt och initiativtagande arbetssätt
  • Du är pedagogisk med förmåga att kommunicera på ett rakt, tydligt och enkelt sätt
  • Du har goda kunskaper i Excel
  • Du är strukturerad och kan hålla många bollar i luften utan att tappa detaljfokus
  • Du kan identifiera dig med vårt koncept och vad våra kunder efterfrågar

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i en expansiv organisation där vi siktar högt inom allt vi gör. Rollen är bred och omväxlande och du kommer att ha en stor möjlighet att påverka utvecklingen av såväl din egen tjänst, som av hela verksamheten.

Vikariatet är från maj 2019 till och med april 2020 och sysselsättning varierar veckovis mellan 50-60 %.

Skicka din ansökan med CV + Personligt Brev till Camilla Brasch, camilla@cicerongroup.com. Ring gärna om du har frågor kring tjänsten eller bolaget; 072-573 99 62.

Se www.cicerongroup.com för en närmare presentation av bolaget och vad vi står för.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ciceron är en snabbväxande byrå med stora visioner som samlar 28 personer på Mäster Samuelsgatan 10 i Stockholm – kanske Sveriges roligaste arbetsplats. Vi har funnits sedan 2006, omsätter ca 120 MSEK, och har en bred kundbas som bland annat innefattar Ericsson, Samsung, Telenor, Klarna, MTG & Spotify.

Ciceron-processen

Vi genererar resultat. Men resultatet är olika beroende på kundens behov. Vi anpassar oss. Budgeten är olika från fall till fall. Utgången varierar. Ibland utgår man från ett redan sammansvetsat team hos kunden. Andra gånger är det just det resultatet man vill uppnå. Många faktorer spelar in för att nå ett önskat resultat. Man kan likna det vid en magisk maskin. Men det är det inte. Det är kundens behov och förväntningar tillsammans med vår personals mångåriga erfarenhet och kompetens. Vi kan detta och vet vilka knappar man ska trycka på för att leverera bästa möjliga resultat.  Och visst, ibland uppstår magi.

Koppar kaffe serverade

Senaste 6 månaderna

25890

Incheckade väskor

Senaste 14 dagarna

1879

Antal likes på Facebook

Gör oss glada – gilla oss här!

5756

Antal dagar kvar till Q4

Når ni era mål?

044

Kontakta oss så hjälper vi er!

Röster om ciceron group