Är du Cylindas nya Merchandiser?

Upp till 70% av köpbesluten tas i butik. Det innebär att vi inte bara måste påverka slutkunden, utan även se till att butikerna och butikspersonalen promotar våra produkter på rätt sätt. Som Merchandiser möter och bearbetar du återförsäljare och slutkunder med målet att öka förståelse, brand feelgood, motivation och försäljning. Genom att besöka ett antal butiker varje dag, både för att utbilda dem och skapa relationer med butikernas säljare, ska du hjälpa dem att sälja fler produkter. Vi besöker varje butik regelbundet för att kontinuerligt kunna återkoppla deras resultat.

Arbetsuppgifter

Du ingår i ett team med flera personer där du arbetar nära kunden, vår retailbyrå (Ciceron Group) och framförallt dina närmaste kollegor som bearbetar den svenska marknaden tillsammans med dig.

Som Merchandiser är du en viktig del av kundens expansion på den svenska marknaden och tar ansvar för en egen region, där resande blir en stor del av din vardag. Du ansvarar för alla våra återförsäljare inom din region och bearbetar dem både på fältet och från ditt hemmakontor.

Din region kommer att vara södra Sverige med utgångspunkt från Helsingborg, Malmö eller Göteborg, vilket innebär resande i tjänsten.

Våra Merchandisers är specialister på produktutbudet, där du hjälper butikerna att driva deras försäljning genom utbildningar, rådgivning och framförallt lyssnar till deras behov för att hitta kreativa lösningar för att öka Cylindas försäljning av deras produkter.

Vi står kontinuerligt för utbildningar inom produkterna och vår retailbyrå utbildar dig inom din tjänst och hjälper dig i ditt dagliga arbete.

VEM SÖKER VI

Vi söker nu en social och driven person i Helsingborg-, Malmö- eller Göteborgsområdet som vill komma in i ett växande vitvarubolag. Tjänsten behöver en självgående och initiativrik person med hög ansvarskänsla som drivs av att tänja sina gränser och producera resultat i en högpresterande och dynamisk miljö.

Du matchar definitivt:

 • Har någon erfarenhet av sälj och retail
 • Har ett intresse för hemmet och dess vitvaror
 • Är en social och utåtriktad relationsbyggare som är duktig på att etablera nya kontakter
 • Är driven att prestera och ta ansvar i en dynamisk miljö
 • Har en gymnasieexamen i bagaget
 • Har körkort då arbetet innebär resande i regionen
 • Lösningsorienterad och prestigelös
 • Lever för bra service och tycker om att ta hand om andra

Du kanske matchar: 

 • Är strukturerad och kan hålla många bollar i luften utan att tappa detaljfokus
 • Är bekväm med att prata inför folk
 • Har en förmåga att lyfta blicken för att se den större bilden

 

Vi erbjuder ett stimulerande arbete i en expansiv organisation. Rollen är omväxlande och det finns stor möjlighet att påverka utvecklingen av såväl den egna tjänsten, som för hela verksamheten. Tjänsten är  till en början en heltids provanställning i 6 månader via vår retailbyrå och därefter en förlängning.

Om du har några frågor på tjänsten eller vill söka – skicka din ansökan med CV och personligt brev till hello@cicerongroup.com och märk mailet med Cylinda Merchandiser.

Har du eventuella frågor på tjänsten kan du ringa Pontus Krantz på +4672 150 40 65

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ciceron-processen

Vi genererar resultat. Men resultatet är olika beroende på kundens behov. Vi anpassar oss. Budgeten är olika från fall till fall. Utgången varierar. Ibland utgår man från ett redan sammansvetsat team hos kunden. Andra gånger är det just det resultatet man vill uppnå. Många faktorer spelar in för att nå ett önskat resultat. Man kan likna det vid en magisk maskin. Men det är det inte. Det är kundens behov och förväntningar tillsammans med vår personals mångåriga erfarenhet och kompetens. Vi kan detta och vet vilka knappar man ska trycka på för att leverera bästa möjliga resultat.  Och visst, ibland uppstår magi.

Koppar kaffe serverade

Senaste 6 månaderna

25890

Incheckade väskor

Senaste 14 dagarna

1879

Antal likes på Facebook

Gör oss glada – gilla oss här!

5756

Antal dagar kvar till Q1

Når ni era mål?

016

Kontakta oss så hjälper vi er!

Röster om ciceron group