fbpx

Ciceron x 10

Det har gått 10 år sedan Ciceron tog sina första staplande steg som Brand Emotions byrå. Vi befann oss i New York. Det gjorde även den största snöstormen sen 1897. Uppförsbacke var bara förnamnet. Resten är historia.

Sen dess har vi levererat 724 events, produktlanseringar, konferenser & andra identitetsstärkande aktiviteter i 59 länder för att engagera, motivera och entusiasmera våra kunders viktigaste målgrupper. Delade upplevelser som får folk att växa tillsammans, som får folk att säga WOW.

Under dessa 10 år har vi haft förmånen att träffa helt fantastiska människor – kunder, partners, vänner, frilansare, Ciceroner, fixare, trixare, jonglörer, regissörer, artister & statister som längs vägen har gjort resan möjlig.

Det var för er som vi fredagen den 27 maj ställde till med vårt största kalas hittills. Med fem tematiska rum förvandlades kontoret till oigenkännlighet och en hyllning till några av de favoritplatser vi besökt under åren. Tack alla ni som var där och tack till alla andra som gjort resan möjlig. Ni vet vilka ni är och ni vet att Ciceron <3 You

Bilder (klicka för bildspel)

Särskilt stort tack till våra

DJs
Fredrik Stjärne | Rut | Zeke & Eija | Quetzala | CPD | Toki | Poppelman | Cyma

LIVE ACTS
Finess | Rebecca & Fiona | RoshyNJakobs

SPONSORER


logga1
logga2
logga3

Ciceron-processen

Vi genererar resultat. Men resultatet är olika beroende på kundens behov. Vi anpassar oss. Budgeten är olika från fall till fall. Utgången varierar. Ibland utgår man från ett redan sammansvetsat team hos kunden. Andra gånger är det just det resultatet man vill uppnå. Många faktorer spelar in för att nå ett önskat resultat. Man kan likna det vid en magisk maskin. Men det är det inte. Det är kundens behov och förväntningar tillsammans med vår personals mångåriga erfarenhet och kompetens. Vi kan detta och vet vilka knappar man ska trycka på för att leverera bästa möjliga resultat.  Och visst, ibland uppstår magi.

Koppar kaffe serverade

Senaste 6 månaderna

25890

Incheckade väskor

Senaste 14 dagarna

1879

Antal likes på Facebook

Gör oss glada – gilla oss här!

5756

Antal dagar kvar till Q1

Når ni era mål?

0

Kontakta oss så hjälper vi er!

Röster om ciceron group